• Workshop kinderkleedje

  Ziehier het resultaat van de workshop ' kinderkleedje'. Gemaakt door 'beginners'. Ik had beloofd dat iedereen op het einde van de workshop met een kleedje naar huis zou gaan. Ik had de indruk dat niet iedereen mij geloofde , maar kijk, beloofd is beloofd :)
  Proficiat aan alle cursisten!

  mobile_picture

 • nieuwe workshops april - mei

  Rokje

  Woe 7 mei, woe 14 mei en do 5 juni

  van 19:30 u tot 21:30 u.

  prijs : 45 €

  we maken een A-lijn rokje met blinde rits

   

  rokje.JPG

  Naaien op donderdagnamiddag

  van 14:00 u tot 16:00 u

  prijs : 15 €

  3 april : t-shirt in tricot

  tshirt.JPG 

  Open atelier op dinsdagvoormiddag

  telkens van 9:30 u tot 11:30 u

  prijs : 15 €

  1 april : mapovertrek

  map.JPG

   

  22 april : patchwork :  dronkemanspad met cirkelmes

  dronkemanspad.jpg

  29 april : draagtas met rits in toile ciree

  toile ciree.JPG

  deze tas kan ook in gewone stof gemaakt worden 

   6 mei : patchwork : Log cabin

  logcabin.JPG

  13 mei : naaien : boxershort

  boxershort.JPG

  Indien je graag naar het 'open atelier' komt maar liever aan iets anders werkt, dan kan dat. Gelieve dit wel op voorhand te melden.

  Tijdens deze ateliers zal er nu ook een overlockmachie ter beschikking staan; er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd voor het garen aangezien dit toestel heel veel draad eet.

   

  In juni zullen er ook nog een aantal workshops zijn. Indien jullie graag een bepaald thema aan bod zien komen laat het gerust weten, dan hou ik daar rekening mee.

 • Demo Brother ScanNCut bij Vanrooy in Mechelen

  Brother heeft een nieuw toestel !!!image.jpg

  Het is deze keer geen naaimachine en ook geen borduurmachine, maar wel een primeur voor iedereen die creatief is met kleurrijke stofjes en alle soorten papier… Het is de Brother ScanNCut CM 840… Dit toestel scant een tekening of afbeelding en snijdt deze dan uit in stof of papier. Voor toepassingen bij patchwork, quilten, naaien, borduren, scrapbooking, wenskaartjes, stikkers, belettering,… Het is ongelooflijk wat je met dit toestel allemaal kan !

  Daarom organiseren wij een demo-avond op vrijdag 21 maart doorlopend van 17u tot 20u Iedereen is welkom!!! Een drankje en een hapje zullen klaar staan! Om praktische redenen graag een seintje per mail (klik, klik) indien u aanwezig zal zijn.

  In bijlage vindt u een folder en hieronder enkele links waar u alle mogelijkheden kan zien in filmpjes en voorstellingen. http://www.scanncut.nl/nl_NL/;jsessionid=7C2D3631624D7541E8E22604CFA2B1EC http://www.brother-usa.com/ScanNCut/Videos.aspx