shopping

 • Herbruikbare draagtasjes

  Vinden jullie de vele plastiek zakjes die we gebruiken om onze groenten en fruit te kopen in de winkel ook zo milieu onvriendelijk, wel, hier is een goedkope oplossing! Je maakt je zakjes gewoon zelf, zijn ze vuil, dan steek je ze gewoon eens mee in de was. Ik heb het niet zelf uitgevonden , hierbij de link naar de handleiding.  Mijn zakjes zijn gemaakt uit gordijnstof (Ikea 99 cent/meter). Het is handig dat je kan zien wat er in de zakjes zit. Je kan ze in verschillende maten maken, ikzelf heb 3 verschillende maten gemaakt.Zorg ervoor dat je stof niet teveel weegt, want dit betaal je mee natuurlijk. mobile_picture mobile_picture

 • Webshop CatSy

  Onlangs heb ik enkele leuke stofjes gekocht bij http://www.catsy.be. Je krijgt het snel en mooi ingepakt afgeleverd. Woon je in de buurt, dan kan je ook je bestelling zelf afhalen.Ik ben vooral fan van Soft Cactus en die betaal je er 9€ / meter. Op vele andere plaatsen staan deze stofjes aan 10€/meter. Naast stof kun je er ook allerhande fournituren verkrijgen. Zoals je kan zien op de laatste foto heb je er ook de color snaps van Prym in heel veel kleuren.
  Ben je op zoek naar iets, dan mag je het altijd vragen , Sylvie zal je hier graag bij helpen!
  mobile_picture
  Hebben jullie je ook al eens afgevraagd hoe een webshop er eigenlijk uitziet? Ziehier het antwoord : Sylvie heeft mij een paar fotookes gestuurd.
  mobile_picture

  En om af te ronden nog een leuk weetje : deze webshop is gevestigd in het huis waar ik als kind ben opgegroeid. Ik denk dat ik mij volgende bestelling eens zelf zal afhalen :)

 • Stofjes gekocht

  Ik heb leuke stofjes besteld bij catSy.be. Naast stof zijn er ook allerhande fournituren zoals vlieseline, ritsen, collor snaps, enz... Te verkrijgen. Ga zeker eens een kijkje nemen! En op een volgende aankoop krijg je 5%, mooi meegenomen :) mobile_picture